Om OperaSoap

os

Hej och välkommen!

operasoap.se är min privata blogg där jag skriver om allt möjligt, både högt och lågt. Jag hade tidigare en gratis blogg på Nouw.com men jag kände att jag istället vill testa på att blogga under eget namn!

Vem är jag?

Mitt namn är Matilda och jag är en glad, energisk och social 21-åring. Jag bor i Malmö med min pojkvän Stefan och vår lilla bostonterrier Jörgen.

Jag är en sån person som lätt får myror i benen och jag måste alltid ha något att göra! Jag älskar att träna och utan träningen hade jag nog gått folk i min närhet på nerverna direkt! Jag tränar ganska mycket på gym, både med fria vikter, maskiner men även mycket cirkelpass. När jag gymmar brukar jag göra det med Stefan som är en riktig gymnörd och även brukar konsulta för Body.

Förutom gymmet löptränar jag ganska mycket och har som mål att springa ett marathon i framtiden.

Som om allt detta inte var nog så tycker jag också om simning, cykling och fotboll… Som sagt så hade jag inte överlevt utan träningen.

Men bortsett från träningen så är jag en väldigt social människa. Jag klarar inte av att vara ensam mer än några timmar för då blir jag typ galen. Jag måste prata med någon hela tiden.

Varför Opera Soap?

Namnet kommer från att jag ofta hamnar i drama på olika sätt. Precis som i en soap-opera som de brukar kallas på TV. Jag har sökt till Paradise Hotell och Big Brother men aldrig kommit längre än en extra intervju, vilket dock är ganska bra enligt mig!

Vad kommer jag blogga om?

Jag kommer blogga om mitt liv helt enkelt. Jag ska försöka att hålla det så intressant som möjligt för er läsare och inte bara skriva om allt drama och intriger jag hamnar i. Ska försöka blogga en del om träning vilket bara är kul och motiverande. Det finns liksom inget ont i träning, bara glädje och resultat!

Hoppas ni kommer trivas!